Hirlevél

2016. június 22., szerda

Ültess el egy gondolatmagot, és engedd fejlődni


Folytatás, és egyben befejezés

Az érzelmeid ilyenkor is segítségedre vannak. Amikor ugyanis olyan gondolatot találsz, ami nagyon hasonló frekvencián rezeg, mint az eredeti korlátozó meggyőződésed, ám mégis már sokkal inkább vágyad irányába mutat, akkor enyhe megkönnyebbülést érzel majd. Például, ha egy olyan gondolatot találsz a pénzzel kapcsolatban, hogy nem a pénz rossz, hanem azok az emberek a hibásak, akik azt akarják elhitetni a „kis emberekkel”, hogy a pénzből nincs és nem is lehet elég, azért, hogy minél többet tartsanak meg belőlük maguknak. Ez még messze nem a vágyott állapot, de már elmozdít egy pozitívabb irányba abból az állapotból, amiben előtte voltál.

Mivel ez a gondolat nagyon hasonló frekvencián rezeg, mint az eredeti meggyőződésed, ezért a tudatalattid könnyen be tudja fogadni és azonosulni tud vele. Ez az aprócska gondolat-mag azután majd szépen továbbfejlődik és erre épülve idővel elérkezik hozzád egy olyan gondolat, ami még nagyobb megkönnyebbülést okoz a számodra és még inkább vágyad irányába fordítja a figyelmedet. Például rátalálhatsz egy olyan gondolatra, hogy azok az emberek, akik el akarják hitetni veled és másokkal azt, hogy a pénzből sosem lehet elég, tulajdonképpen nem is rosszak, csak nagyon-nagyon félnek. És így tovább, az elméd szép lassan, lépésről-lépésre meggyőzi majd önmagát.

Egyetlen aprócska gondolatra van csak szükséged, amivel a tudatalattid azonosulni tud, és ez az egyetlen aprócska gondolat majd tovább burjánzik és magához hív olyan további gondolatokat, melyek egyre inkább vágyad irányába mutatnak, és melyek egyre nagyobb sebességgel repítik feléd mindazt, amire csak vágysz.


Ültess el egy aprócska, vágyad irányába mutató gondolat-magot a fejedben, amivel a tudatod jelen állapotában azonosulni tud, és engedd, hogy fejlődjön, növekedjen, virágozzon és bőséges termést hozzon a számodra. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése