Hirlevél

2016. június 1., szerda

Egyre többen kerestek otthoni munkát.

Otthon végezhető munka az van bőven, és olyan is, amit részben otthonról tud végezni. Egyféle otthon végezhető munkát nem találsz, mégpedig olyat, ahol bejelentenek. Az ilyenek rendkívül ritkák, és csak olyan dolgozóknak adják ki, akik már a cégnél bizonyították, hogy felelősségteljesek.
Miért is nem találsz ilyen állást magadnak? Azért mert a fizetésednek minimum a dupláját kell megtermeld a bejelentett állásban. Ugyanis a járulékokat, és egyéb költségeket nem várhatod el, hogy más termelje meg, gazdálkodja ki. És természetesen a cég tulajdonos profitjához is hozzá kell járulnod. Magyarán a rád eső részt meg kell termeld.

Nos ez nem igazán szokott menni. Mert ott a gyerek, a háztartás, a férj, a miegymás. Mit mondasz reggel? Gyorsan elvégzek ezt - azt és hozzáfogok. Elvégezted amit akartál, aztán még adódik valami, nem hajlandó aludni a gyerek, szólt a párod, hogy még el kell valamit intézni, megjött anyád, anyósod, vagy tudom is én, de mindig közbe jön valami. No nem baj, majd este. Eljön az este, aztán megint nem fogsz hozzá. Most már mindegy, majd holnap behozom a lemaradást. Aztán kezdődik minden elölről. Ha dolgozol is valamennyit, nem annyit, amennyit kell ahhoz, hogy végezzél a rád bízott feladattal.

Ezért van az, hogy a cégek megbízási szerződéssel hajlandóak kiszervezni a munkát, mert akkor kénytelen vagy időre befejezni, hiszen ha nem vagy kész, kárba veszett a munkád, akármennyit foglalkoztál is vele, mert a cég nem fizet. És bizony jogosan nem, mert ő csak a késszel tud mit kezdeni.
Ha te otthoni munkából akarsz megélni, vagy egyáltalán pénzt keresni, meg kell tanulnod az időddel gazdálkodni.
Olyan otthoni munkát is tudsz szerződéssel végezni, ahol te adod az eszközöket, és a munkád is. Ilyen lehet a varrás, különböző szerelések, kézimunka, könyvelés, reklámozás, oktatás, korrepetálás, gyerekfelügyelet, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése