Hirlevél

2016. május 11., szerda

Mennyire ismered magad munkavállalás szempontjából?

Ismered magad? Tudod milyen munka, feladat, munkahely való számodra?
Te egy elindító típus vagy? Aki szereti az ujjat, az új dolgok megvalósulását, elindulását. Ötletelsz, kísérletezel, és megvalósítasz? Akkor neked az olyan munka, munkahely való, ahol ezt megteheted. Vagy saját vállalkozás, akár offline, akár online.

Azt szereted, ha folyamatába megy minden? esetleg teljesen a hagyományos úton? Ne akarjon senki változtatni, nem, hogy te. Szereted a begyakorolt dolgokat, mozdulatokat, a megszokott rutint. Ha te teljesen, vagy nagyrészt ilyen típusú ember vagy, akkor ilyen hagyományos, alig változó helyet, munkát keress magadnak. Saját vállalkozás, cég nem való neked, vagy csak úgy, ha van melletted egy olyan ember, aki szereti, és tudja a változásokat managelni, gyors reakciókra képes.

Körülményes vagy? Szereted, ha körülötted szinte állnak a dolgok? Igyekszel minden szabályt betartani, betartatni, szeretsz intézkedni? Szereted megállítani a folyamatokat, a túlkapásokat? Akkor számodra a végrehajtó hatalom a legjobb munka, munkahely. Vállalkozást, céget is legjobb ezen a területen alapítanod. De nagyon fontos, ha azt akarod, hogy menjen is a céged, ha olyan embert, embereket vonsz be, akik gyorsan tudnak reagálni a változásokra, azaz elindító típusok. És olyant is aki működtetni tudja a folyamatot..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése