Hirlevél

2016. május 7., szombat

Miért nem való sokaknak az otthoni munka?

Nagyon sok embernek nem való az otthoni munka, a táv munka, a bedolgozás.
Ennek több oka is van. Először is az időbeosztás nem tudása. Igen sokan elvesztek a háztartási munkában.
Nem úgy osztjátok az időtöket, mint ha munkahelyetek lenne, ahova be kell járni. Hanem elvégzitek a háztartási munkát, a férfiak is, a ház körüli teendőket. Esetleg egy kis kikapcsolódás végett a kedvenc sorozatot, filmet a tv - ben, aztán itt van az este, és kinek van már akkor kedve dolgozni.
Vannak akik bizony család, gyerek, gyerekek mellett, úgy osztják be az idejüket, hogy addig míg a gyerkőc alszik, vagy egy kicsit el van egyedül, illetve oviba, suliba van, addig végzik el a munka egy részét, amiért a pénzt kapják. Végeznek a háztartási feladatokból is egy részt, és elcsípnek az éjszakából is egy részt.
Ők tudnak pénzt keresni ezekkel a munkákkal, a többiek nem.

A másik nagy hiba az, hogy szintén sokan, azt gondolják, hogy egy két kattintás, esetleg egy - két óra, és dől a lé. Ezt igyekeznek is elhitetni veled. Pedig nem így van. Akiknek elég napi pár óra, és dől a lé, azok hosszú hónapokat, éveket töltöttek az előmunkálatokkal, míg saját ötletüket felépítették, és utána már persze, hogy látványos az eredmény, és te csak azt látod. Viszont ezek az emberek nem fognak téged abba a hitbe ringatni, hogy pár órai munkával jól fogsz élni. Ők elmondják azt, hogy ahhoz, hogy pár év múlva elég legyen akár pár óra is, ahhoz az elején nagyon oda kell tenni magad. Mindezt csak akkor fogod elérni, ha felépíted magad, vállalkozói szemlélettel rendelkezel, vagy megtanulsz avval rendelkezni.
Ez vonatkozik bármilyen otthon végezhető munkára, vagy táv munkára egyaránt, legyen az MLM vagy bármi más.

Kicsit más a helyzet, ha valami bedolgozást tudsz szerezni, ami ritka mint a fehér holló. Az időbeosztási gondok, problémák ebben az esetben is ugyan azok mint a fent említett esetekben is. És azért itt sem árt, legalább a vállalkozó szemével is látni a dolgokat, ha már nem is válsz vállalkozó szemléletűvé, esetleg vállalkozóvá.
Egyébként vállalkozóként, számlaképesen valamivel több bedolgozási lehetőséged is van, mint egyéb esetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése